Iphone reparatie

Als je Iphone kapot is gegaan kun je daar flink van balen. Maar, je kunt er ook iets aan laten doen! Zo zijn er verschillende professionals die een specifieke Iphone reparatie uitvoeren en dan heb jij in een mum van tijd je waardevolle smartphone weer in handen. Helemaal als nieuw. In dit artikel vertel ik je meer over het laten repareren van je Iphone en waar je rekening mee kunt houden als je dat laat doen.

Wanneer je je telefoon laat vallen, of wanneer je hem te lang in een regenbui hebt gebruikt, kan het zijn dat je dure Iphone niet meer werkt. Er zijn dan een aantal gevolgen die voor jou van toepassing kunnen zijn  1. In paniek raken en huilen 2. De telefoon weggooien en een nieuwe kopen 3. Je telefoon laten repareren Hoewel de twee andere punten begrijpelijk zijn, ga ik specifiek in op stap nummer 3. Dit is namelijk (over het algemeen) de goedkoopste en snelste oplossing. 


Waarom kies je voor Iphone reparatie?

Tegenwoordig is een mobiele telefoon niet meer alleen een middel om je moeder te laten weten dat je wat later bent voor het eten. We gebruiken hem namelijk dagelijks voor veel meer functies. Zo lezen we bijvoorbeeld onze mails, volgen we het laatste nieuws, liken we de foto's van onze vrienden en hebben we altijd een foto album op zak. Hierdoor is de smartphone onmisbaar geworden en komt het altijd ongelegen als deze kapot gaat. 


De voordelen van een reparatie

Door je telefoon te laten repareren behoudt je alle persoonlijkheden die op het toestel staan en hoef je dus niet zoals bij een nieuwe telefoon alle apps opnieuw te downloaden en contacten toe te voegen. Het berichtje ''Ik heb een nieuwe telefoon, ben alle nummers kwijt, app mij even'' hoef je dan ook niet meer te versturen. Daarnaast is het aanschaffen van een nieuwe telefoon een stuk duurder dan een reparatie. Wat betreft Apple kun je je Iphone terugsturen naar de fabrikant om hem te laten repareren. Zij laten je vervolgens weten hoe lang het ongeveer gaat duren en in de tussentijd kun je gebruik maken van een leentoestel. Als je nog binnen de garantieperiode van Apple valt krijg je dit zelfs allemaal vergoed!  Ook zijn er verschillende telefoonzaken (te herkennen aan de duizenden hoesjes die voor de ruiten hangen) die Iphone reparatie aanbieden. Dit is vaak goedkoper en binnen een paar dagen gefixt, maar je moet er dan wel rekening mee houden dat je eventuele garantie bij Apple dan vervalt.  Genoeg opties dus om niet in paniek te raken, maar om je telefoon zo snel mogelijk weer de oude te krijgen, of zelfs een beetje nieuwer.

Kijk voor iphone reparatie in de buurt van IJmuiden op iRepairNow.

Delen